Ny sida

Textilgallerian.se

”Inget hem är komplett utan textil” lyder Textilgallerians motto. Med över 20 år i branschen har Textilgallerian idag en gedigen kunskap om alla textilrelaterade ting. Efter att ha drivit sin sajt i några år insåg de att de var begränsade och låsta i den plattform de hade. Vi har tillsammans med dem tagit fram en e-handel som hjälper kunden att köpa skräddarsydda gardiner från deras syataljé på ett smidigt sätt oavsett media.

Skapat av  easyfy-logo Gå till easyfy.se
Utmaningen
Utmaningen

Att kunna erbjuda samma service på nätet som i syateljén när en kund vill ha skräddarsydda gardiner.

Lösningen

En konfigurator som guidar kunden genom den komplexa process som skräddarsydda gardiner innebär, och gör den enkel att förstå för en lekman.

Slutprodukten

En sajt som bland annat hamnat på IDG's Topp-100-lista i kategorin bästa ehandelssajt, och som vunnit utmärkelsen Sveriges snabbaste e-handelssajt!

Bilder från projektet

Nedanstående bilder ger en känsla av hur sajten ser ut på olika skärmstorlekar. Den bästa känslan får ni om ni besöker sajten!

 • Bilder från projektet
 • Bilder från projektet
 • Bilder från projektet
Mer information

Mer information

 • Responsiv design
  Sajten är byggd med mobilt fokus, vilket hjälper till att ge en god köpupplevelse oavsett om kunden väljer mobilen, surfplattan eller datorn vid besöket.
 • Enkel administration
  Alla bilder kan lätt bytas ut genom drag'n'drop. Content, Kategori- och produkt-data kan redigeras direkt på sidan.
 • Integrationer
  Dubbelriktad integration med Microsoft Dynamics NAV så att produkter och kategorier kan uppdateras där kunden vill. SVEA Webpay som betallösning och GetANewsLetter/Amazon SMS för e-posthantering