TYRED.SE

tyred.se

Tyred.se ville kunna erbjuda samma goda service och samma flexibilitet vid val av däck och fälg på nätet som i verkstaden. För att nå detta mål valde de Easyfy som leverantör. Tillsammans har vi byggt en shop som både ger den osäkra kunden trygghet i köpet, och erbjuder stor flexibilitet till den kunniga köparen.

Skapat av  easyfy-logo Gå till easyfy.se
The challenge
Utmaningen

Att ge slutkunden tydlig och enhetlig information kring däck och fälg för att underlätta köp och minska otrygghet i köpsituationen. Att automatisera stora delar av hanteringen för att kunna fokusera på att ge kunderna så bra service som möjligt.

Lösningen

En avancerad integration som för samman flera olika leverantörers produktdata till en enhetlig form. Algoritmer som lyfter fram produkter utifrån popularitet, vald bil och säsong, Integrering av modell- och regnummersök.

Slutprodukten

En sajt som går hem hos besökarna! Tyred.se växer så det knakar och ser ut att omsätta 20 miljoner år ett!

Bilder från projektet

Nedanstående bilder ger en känsla av hur sajten ser ut på olika skärmstorlekar. Den bästa känslan får ni om ni besöker sajten!

 • Project Images Header
 • Project Images Header
 • Project Images Header
More info header

Mer information

 • Responsiv design
  Sajten är byggd med mobilt fokus, vilket hjälper till att ge en god köpupplevelse oavsett om kunden väljer mobilen, surfplattan eller datorn vid besöket.
 • Enkel administration
  Alla bilder kan lätt bytas ut genom drag'n'drop. Content, Kategori- och produkt-data kan redigeras direkt på sidan.
 • Servicebuss
  Bakom shoppen finns en servicebuss som skickar leverantörsbeställningar till rätt leverantör, Flerdimensionell prisberäkningsmotor, mailhantering, importhanterare m.m.
 • Integrationer
  Integrationer med samtliga leverantörer, samt med Fortnox för bokföring och Mandrill/MailChimp för e-posthantering