Sex snabba om Easyfy

Easyfy har mer än 15 års erfarenhet av e-handel och har jobbat med både små och stora företag. Och med små företag som vuxit och blivit stora företag. Vi blir gärna en långsiktig partner och kan leverera mycket mer än bara en plattform. Vi kan bidra med allt från daglig försäljningsanalys och sökmotorsoptimering till långsiktig strategisk planering i ledningsgruppen.

Easyfy betyder förenkla

Vårt system är enkelt att administrera och uppdatera. Vi kopplar ihop våra lösningar med ditt affärssystem och dina leverantörer. En skräddarsydd lösning där vi automatiserar administration och processer. En Easyfy-plattform sparar resurser och kräver färre anställda.

Väx snabbt och skala upp

Många e-handelsbolag växer snabbt. Våra kunders framgång är vår, men det är också utmaningarna. Därför erbjuder vi en flexibel lösning att växa med när e-handelsvärlden snurrar snabbt. Vårt system följer med och fungerar smidigt över försäljningstoppar och nyetableringar.

Smartare felsökning

Vårt smarta system kommer automatiskt med förbättringsförslag. Det hjälper till att hitta fel i data och se avvikelser, men kan också hitta nya möjligheter. Exempelvis kanske du har en dyr produkt med få bilder. Då kan systemet föreslå fler bilder för att skapa bättre konverteringar.

Öppen källkod

Vi vill bygga smarta framtidslösningar och samarbeta nära våra kunder. Just därför erbjuder vi en plattform med öppen källkod. Vi vill ge dig marknadens bästa plattform, men inte stänga in dig där eller tvinga dig att göra på ett visst sätt.

Mobil är självklart

Idag är det en självklarhet att en plattform ska fungera felfritt i mobilen. Vår plattform gör mer än bara fungera. Den erbjuder nämligen samma smidiga shoppingupplevelse i det lilla och det stora formatet.

Nördigt nyfikna

Vi på Easyfy är teknik- och e-handels-nördar. Vi är nyfikna på det senaste – tänker och testar nytt. När du anlitar oss slipper du vara uppdaterad själv. Du kan fokusera på din affär samtidigt som vi ser till att den flyter felfritt med hjälp av den senaste tekniken.